Brusni i rezni materijal

KLINGSPOR Abrasives je proizvođač najkvalitetnijih industrijskih proizvoda za šmirglanje i brušenje. Naš istorijat datira od pre više od 100 godina. KLINGSPOR je nastao u Nemačkoj, gde je i danas jedan od najvećih i najuglednijih svetskih proizvođača abraziva, koji proizvodi neke od najkvalitetnijih proizvoda za primenu u industriji. Uz kvalitetne proizvode i povoljne cene, KLINGSPOR vam pruža najveću snagu šmirglanja za vaš novac.

Swatycomet je međunarodno preduzeće sa sedištem u Sloveniji. Spada u grupu najvećih proizvođača sinterovanih abraziva u svetu i uspešno se takmiči sa najkonkurentnijim preduzećima. Zahvaljujući svojoj dugoj tradiciji i obilju znanja, preduzeće pruža usluge u pogledu nezavisnog razvoja proizvoda i tehnologija. U saradnji sa svojim kupcima i istraživačkim centrima, Swatycomet takođe razvija inovativna rešenja prilagođena potrebama njegovih kupaca.

Od pre više od 125 godina do danas, Norton vrši snabdevanje inovativnim abrazivnim proizvodima i rešenjima koje naši klijenti zahtevaju. Bez obzira na to da li šmirglate komad nameštaja, fino obrađujete lopaticu turbine ili režete komponentu poluprovodnika, ukoliko koristite abrazive, mi imamo proizvod i „know-how“. Danas Norton proizvodi i distribuira najširi spektar abraziva i povezanih proizvoda za industrijsko tržište.